Закриття

Рішенням №4 ХХХ позачергової сесії VIII скликання Мостиської міської ради від 30.05.2022р. роботу закладу припинено.

пʼятниця, 1 жовтня 2021 р.

ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ - 2021

 


Вчитель! Він людям готовий віддать без вагань

Тепло свого серця, скарби своїх знань.

За це йому – слава!

За це йому – шана!

За це йому наша любов полум’яна!


Початок жовтня дарує нам одне з найулюбленіших професійних свят України – День Вчителя. Це свято мудрості, енергії та наснаги. Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

Привітали своїх педагогів і учні філії «Липниківський ЗЗСО І-ІІ ступенів».  Не дивлячись на похмуру погоду за вікном, у нашій школі панував сонячний настрій, бо наповнилася  піснями і щирими вітаннями для представників найважливішої професії, для людей, що вибрали для себе шлях Наставників-учителів.

А після завершення свята, учні 9 класу привітали тих, хто все своє життя займалися вихованням підростаючого покоління - ветеранів педагогічної праці, які працювали в нашому навчальному закладі, а зараз перебувають на заслуженому відпочинку. Бо немає вчителів колишніх, бо Вчитель – це призначення долі, місія, що її можуть здійснити тільки найсильніші.

Тож нехай же вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Нехай учні будуть старанними. А в родині хай запанують щастя і затишок. Здоров'я, любові, достатку і всіх життєвих благ!