Закриття

Рішенням №4 ХХХ позачергової сесії VIII скликання Мостиської міської ради від 30.05.2022р. роботу закладу припинено.

вівторок, 14 лютого 2017 р.

День святого Валентина

Так ніхто не кохав. Через тисячі літ
лиш приходить подібне кохання.
В день такий розцвітає весна на землі
І земля убирається зрання…

Кохання – найпрекрасніше і найсвітліше почуття, яким природа наділила людину. Щоразу воно приходить до нас новим, несподіваним, неповторним і незрівнянним. Скільки існують література, музика, театр, стільки митці прагнули осягнути і збагнути суть цього загадкового почуття та розкрити у творах найпотаємніші куточки людської душі.
Все прекрасне на Землі створено з любові до коханих… Поетичними рядками відомої всім нам поезії Володимира Сосюри «Так ніхто не кохав…» розпочався 14 лютого у Липниківській ЗОШ І-ІІ ступенів  літературно-музичний вечір, присвячений Дню закоханих.
Відкрили святковий захід учні  8 класу. Вони радо ділилися своїми емоціями, почуттями й талантами. І у віночок дійства вплели щирі привітання зі святом, мудрі висловлювання про любов відомих світових митців, чарівну  музику та артистичне декламування поезії.  Поезія, чарівна музика, народна пісня внесли красу, любов, тепло духовного зближення, радість взаємного пізнання гостей та учасників свята і наповнили їхні серця найсвітлішими і найщирішими почуттями.
Завершилося свято виступом класного керівника 8 класу Пелех С.Я. Вона подякувала присутнім за участь у романтичному заході і побажала миру, добра і любові.
Кохання – старе, як світ, і вічно нове незбагненне людське почуття. Воно нас зворушує, живить, лікує, надає сили радіти життю, окрилює і робить щасливими.