Закриття

Рішенням №4 ХХХ позачергової сесії VIII скликання Мостиської міської ради від 30.05.2022р. роботу закладу припинено.

четвер, 12 жовтня 2017 р.

Козацькі розваги


Запорозька Січ! Козацтво… Найлегендарніше минуле українського народу, його святиня. Синонім свободи, людської і національної гідності, талановитості. Мабуть, немає жодної людини на нашій багатостраждальній Україні, яка б не знала про славну Січ, про січове козацтво, їхнє лицарство. Тому й зібралися учні Липниківської ЗОШ І-ІІ ступенів, щоб взяти участь у «Козацьких розвагах», приурочених Дню українського козацтва та Дню захисника України. Зібралися, щоб переконатися, що кожен з нас є нащадками славного козацького роду, що в наших жилах тече кров сміливих, відважних, розумних людей – вільних козаків.
У забавах змагалися найактивніші та найспритніші учні, козацькі нащадки. Козацький дух, силу, мужність та витривалість перевіряли на собі учні школи, беручи участь у різноманітних спортивних естафетах, цікавих конкурсах козацького спрямування, де показали свою фізичну міць, силу, спритність і кмітливість.
Переможцями проголошено обидві команди, бо головним у козацьких забавах була не перемога, а козацький гарт, запал і бадьорість духу, дружні, побратимські стосунки.
Підсумком свята став гарній настрій та смачні борщ і козацька каша з польової кухні!
Розпускайте крила, сміливо злітайте
Шлях до волі і єднання у серцях плекайте.
Щоб у всіх кінцях і всюди, у кожній родині
Жила слава козацькая, цвіла Україна.