Закриття

Рішенням №4 ХХХ позачергової сесії VIII скликання Мостиської міської ради від 30.05.2022р. роботу закладу припинено.

пʼятниця, 29 вересня 2017 р.

День вчителя

Учитель – то достойний знань вінець!


Якщо люди самі не вміють літати, нехай научать літати своїх дітей. Літати високо, далеко, красиво. І настане час, коли діти розкриють крила і полетять. Нехай дорослі просто підуть за дітьми, щоб оберігати їх від падіння. І тоді вийде, що вони теж летять…

Учити літати…
Учити мріяти…
Учити творити…

Це призначення педагога!
У прекрасну пору року приходить до нас освітянське свято. Це час, коли шелестить золотим листям осінь і приносить нам свої щедрі дари. Сонце стає лагідним і бажаним, небо – синім і глибоким. Усі фарби стають насиченими і теплими. Усе це лише підкреслює  любов до вчителя.


Такими словами розпочали учні 9 класу літературно-музичну вітальню «Учитель – то достойний знань вінець!». У святково прибраному класі зібрався весь педагогічний колектив, а учні підготували чудові концертні номери й привітання. На розсуд глядача були представлені веселі сценки з шкільного життя, в яких брали участь учні. Дівчата привітали усіх піснями. Чудовий настрій і заряд енергії отримали учителі від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок. На закінчення заходу учні склали урочисту обіцянку своїм наставникам, що намагатимуться  виправдати їхні сподівання і стати гордістю рідної школи.