Закриття

Рішенням №4 ХХХ позачергової сесії VIII скликання Мостиської міської ради від 30.05.2022р. роботу закладу припинено.

четвер, 9 листопада 2017 р.

Урок-ділова гра "Компетентність"



Відвідування відкритих уроків, безпосереднє спілкування з їх учасниками є тим безцінним досвідом, що збагачує педагогічну діяльність кожного вчителя.

У четвер 9 листопада для ММО вчителів математики і фізики при Мостиській ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів пройшов відкритий урок у 5 класі "Ділення з остачею. Урок-ділова гра "Компетентність", присвячений Дню української писемності і мови.

На уроці учні повторили знайомі з початкової школи і познайомились з кращими зразками творів з української літератури, елементами природничого та географічного матеріалу, застосували нові знання у нестандартній ситуації, виявили кмітливість при розв’язуванні задачі-загадки, спілкувалися іноземною мовою з використанням числівників підчас фізкультхвилинки, дали оцінку своїй праці – навчанню на уроці. Та саме головне: кожен мав можливість відчути себе частиною Великої української родини.

Форма проведення уроку (урок-гра, урок-змагання), повна візуалізація вивчення теми, поєднання методик навчання початкової школи (рольова гра «Ми ідемо до крамниці») та основної школи (вивчення формули знаходження невідомого діленого при діленні з остачею), розв’язування завдань з наростаючим ступенем складності, закріплення вивченого матеріалу дозволили учням показати в самостійній роботі (основній формі оцінювання на уроці) знання достатнього (5 учнів) і високого (2 учні) рівнів навченості.

Запрошені педагоги змогли познайомитись з методикою навчання, умовами праці вчителя та оцінити її результативність.