Закриття

Рішенням №4 ХХХ позачергової сесії VIII скликання Мостиської міської ради від 30.05.2022р. роботу закладу припинено.

понеділок, 20 листопада 2017 р.

Відкритий урок з основ здоров'я

20 листопада у Липниківській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося засідання  міжшкільного методичного об’єднання  учителів основ здоров’я Мостиської ОТГ. Педагоги були присутні на уроці основ здоров’я у 5 класі на тему «Унікальність людини. Розвиток самоповаги. Повага і толерантне ставлення до інших людей. Уміння працювати разом. Виконання вправ для розвитку самоповаги і поваги до інших людей».
Учитель Козак М.І. розповіла учням про унікальність і неповторність людини, толерантність, самооцінку. Діти вчилися працювати у парах, групах, називали переваги і недоліки такої роботи. Вправа «Скринька чи смітник» допомогла п’ятикласникам визначити, яка поведінка, вчинки та риси характеру сприяють розвитку самоповаги, а проводячи гру «Асоціативний ряд», учні на кожну літеру до слова «толерантність»  називали рису характеру, притаманну толерантній людині. Запропонована хвилинка релаксації «Подивись на небо» сприяла емоційному розвантаженню та комфортності учнів під час уроку.

Також  діти уважно слухали молитву п’ятикласника, яку він сам склав до свого Ангела-хранителя, з вірою і надією у те, що вона допоможе йому порозумітися з однокласниками. Виконуючи вправу «Поміркуй», учні називали риси милосердних людей, а згодом у класі виросло «Дерево толерантності», яке школярі прикрасили листочками, на яких писали, що треба зробити, щоб люди стали толерантнішими. Наприкінці уроку п’ятикласники сплели «намисто доброти», де кожен учень, вибираючи собі намистину і нанизуючи її на нитку, називав позитивні якості однокласника по парті. Закінчився урок  прощанням, де учні, взявшись за руки, промовили: «Ми – друзі! Ми – команда! Ми – найкращі!