Закриття

Рішенням №4 ХХХ позачергової сесії VIII скликання Мостиської міської ради від 30.05.2022р. роботу закладу припинено.

четвер, 23 листопада 2017 р.

Наш дух не зламати, свободу не вбити!

Наш дух не зламати, свободу не вбити!


Революція Гідності 2013-2014 рр. згуртувала свідомих, зрілих громадян - справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною - ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам'ять про тих, хто віддав за свої переконання найвищу ціну - власне життя. І за тих, хто ціною власного життя захищає цілісність нашої держави, оберігаючи її кордони, і за тих, хто  загинув за честь, за волю, за право бути УКРАЇНЦЕМ,  за свою Батьківщину.
Ці гіркі події сьогодення не могли залишити байдужими і учнів Липниківської ЗОШ І-ІІ ступенів. 20 листопада під керівництвом педагога-організатора Кізим Н.В. проведено урочисту лінійку «Наш дух не зламати, свободу не вбити!». Учні вшанували відвагу, силу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.
А 23 листопада учні, учителі та громадськість села зібралися на усний журнал «Україна гідна свободи», який підготували учні 5 - 9 класів під керівництвом учителів-наставників Кізим Н.В., Кріль Л.М., Кміть М.І. Ми пишаємося героями, які примножують славу нашої держави, відстоюють її територіальну цілісність і незалежність, борються, щоб на нашій святій землі панували мир, злагода і добро. Ведучі наголосили на тому, що завдяки згуртованості, незламності духу та беззаперечній вірі у перемогу справедливості, над нашою Батьківщиною знову буде мирне небо, а у домівки прийде радість, злагода та впевненість у завтрашньому дні.

Учасники свята закликали присутніх згадати у своїх молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє.