Закриття

Рішенням №4 ХХХ позачергової сесії VIII скликання Мостиської міської ради від 30.05.2022р. роботу закладу припинено.

середа, 20 грудня 2017 р.

Показовий захід «Вони першими ринули у бій»

Вони першими ринули в бій

В історії нашого народу є чимало скорботних дат, які пронизують серце гострим болем. 26 квітня 1986 року над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху. Чорною плямою на нашій блакитній планеті стала трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди. Цього року годинник життя відраховує уже тридцять перший рік Чорнобильської катастрофи.
З метою вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, пам’яті жертв техногенної катастрофи у Липниківському ЗЗСО І-ІІ ст.  проведено показовий захід «Вони першими ринули у бій». Учасники свята розповіли про подвиг ліквідаторів аварії, згадали імена тих, які вступили в боротьбу з небезпечним атомом. Запрошені педагоги-організатори Мостиського ОТГ разом із учнями переглянули презентацію та запалили свічу пам’яті за загиблими ліквідаторами. Завершився захід традиційною для таких моментів хвилиною мовчання.

Низький Вам уклін за мужність, героїзм та силу духу, проявлені при подоланні наслідків аварії. Вічна пам'ять і шана тим, чиє життя обірвав смертоносний атом.