Закриття

Рішенням №4 ХХХ позачергової сесії VIII скликання Мостиської міської ради від 30.05.2022р. роботу закладу припинено.

субота, 4 лютого 2017 р.

Зустріч випускників


     Липниківська загальноосвітня школи І-ІІ ступенів  має славні традиції, серед яких – щорічні зустрічі випускників ювілейних років.  Зустріч випускників – свято особливе, яке трепетним мерехтінням спогадів бентежить серце, чарує душу, навіваючи згадку про світлі шкільні роки. Позліталися   до  рідної  школи   колишні  учні,  щоб  поспілкуватися,  згадати,  порівняти,  порадіти  та  посумувати, зустрітися  із  незабутнім  дитинством  та  юністю. 
     Цьогоріч на таку зустріч  злетілися-з’їхалися випускники різних років,   які, навіть сягнувши найвищих вершин, усе ж уміють бути вдячними рідній школі в цілому та учителям зокрема за досвід і знання, які вони щедро отримували у стінах рідної Alma-mater.
     Вир життя розкидав випускників школи по різних шляхах, по-різному склалися  їхні долі. Дехто так і проживає в рідному селі,   багато хто торує життєві шляхи далеко від отчого дому, а інших доля закинула так далеко, що через велику відстань не змогли приїхати на зустріч, але  душею і подумки були поряд із однокласниками. 
    Як годиться, теплими словами та найкращими побажаннями зустріла  колишніх випускників заступник директора з НВР Комарницька С.О.
    Випускники, учителі та учні школи  хвилиною мовчання вшанували  пам'ять учителів та однокласників, які вже ніколи не переступлять шкільного порогу, бо їхні душі відлетіли у вічність.
   Свято продовжилося віршованими та пісенними дарунками від учасників вокального ансамблю «Срібні голоси» (керівник – Кміть М.І.), а учні 8-9 класів з великою радістю дарували випускникам свою творчість.
     Згадали і своїх випускників, які захищають суверенність нашої держави, перебуваючи на передовій у зоні АТО.
   Не обійшлося без спогадів, жартів із шкільного життя, мудрих порад та настанов досвідчених випускників, які багато досягли у своєму житті. Ще довго лунали оплески не лише для юних артистів, а й для випускників-ювілярів.