Закриття

Рішенням №4 ХХХ позачергової сесії VIII скликання Мостиської міської ради від 30.05.2022р. роботу закладу припинено.

пʼятниця, 13 грудня 2019 р.

ПЕРШИЙ КЛАС. СТО ДНІВ У ШКОЛІ - 2019


Любі гості, мами й тата,
Свято розпочати час.
Вас зібралось так багато
На найперше наше свято.
Ми раді привітати вас -
100 днів у школі вчиться перший клас.

За 100 днів навчання у школі першокласники багато чого навчилися, дізналися нового, тому вирішили поділитися з присутніми своїми успіхами, запросивши всіх у Веселкову Країну Знань. Подорожуючи, показали як навчилися читати, рахувати, писати та співати. Виступ переплітався цікавими конкурсами для батьків і дітей: «Живі слова», «Слово в слові», «Говори правду». В ході яких можна було побачити наскільки добре знають своїх дітей батьки, на які аспекти потрібно більше звернути увагу.
Дякуючи вчителю мистецтва Кміть М. І., свято набуло гармонійного колориту. Разом з піснями діти чітко відчували музичний ритм, який перетворювали на маленькі хореографічні постановки. Від цього отримали позитивний енергетичний заряд, який передали глядачам.
Гостями свята були Лисичка та Вовчик з друзями, учнями 5-6 класів. Вони разом з усіма хотіли переконатися в позитивних досягненнях першокласників. Здивувала усіх Червона Шапочка, яка замість пиріжків пригостила усіх цікавими загадками.
Найурочистішим моментом свята було прийняття клятви першокласника. Діти обіцяли гарно писати, читати, рахувати, не лінуватися, добросовісно трудитися
Щоб батьки могли радіти,
Що такі в них гарні діти !

Насамкінець свята вчителька Свічар О.В. пригостила повноправних членів шкільної родини смачною, незвичайною кашею, кожна крупинка якої символізувала гарну оцінку.