Закриття

Рішенням №4 ХХХ позачергової сесії VIII скликання Мостиської міської ради від 30.05.2022р. роботу закладу припинено.

вівторок, 19 грудня 2017 р.

Свято Миколая - 2017

Затамуйте, друзі, подих: Миколай сьогодні ходить


Найулюбленіше свято, якого чекає уся дітвора – день Святого Миколая. На нього чекають мільйони малюків в усьому світі, адже, окрім подарунків, він приносить у кожну оселю радість, надію та любов. І ми, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах діточок, посіяло зерно любові до ближнього та поваги до прадавніх традицій.

          
З нетерпінням на нього ждали і  діти Липниківського ЗЗСО І-ІІ ступенів. Саме в день свята до дітей завітав святий Миколай. За традицією він прийшов з подарунками. 
           Шкільна родина переглянула інсценізовану виставу «У ніч на святого Миколая». Діти зрозуміли, що треба вірити в чудеса,  святих і диво обов’язково здійсниться, бо Святий Миколай, крім того, що роздає подарунки, завжди є там, де панує розпач, скорбота, біда. Він приходить на поміч тим, хто щиро молиться до нього.
У виконанні ансамблю «Зоряне сяйво» пісні про святого Миколая, лунали колядки.  Учні 5 -6 класів відтворили сценки, декламували вірші, розповідали легенди.  












Величне духовне свято ще раз підтвердило те, що всі ми
- християни і не маємо права забувати про це. Велике щастя жити з Богом, велике щастя любити, велике щастя ходити до Храму Божого, а святитель Миколай  нам у цьому допомагає.
   

Дякуючи спонсорам Я.Дубневичу та «Агрокультурі» усі учні одержали солодкі подарунки від святого Миколая.



   Щира подяка педагогу-організатору Кізим Н.В., учителю музики Кміть М.І. й усім тим, хто приєднався до проведення свята.     Найщиріші побажання нашим маленьким артистам, без яких не відбулося б це дійство.