Закриття

Рішенням №4 ХХХ позачергової сесії VIII скликання Мостиської міської ради від 30.05.2022р. роботу закладу припинено.

четвер, 6 квітня 2017 р.

Показовий захід

 «Так гарно співають птахи, аж ніжністю душу вкриває»



Весна…  Ось і дочекались ми ніжних обіймів ласкавого сонечка, п’янких пахощів оживаючої природи, радісного щебетання птахів. Саме їх, дзвінких провісників весни, вітали 6  квітня учні Липниківської ЗОШ І-ІІ ступенів на показовому заході «Так гарно співають птахи, аж ніжністю душу вкриває».
З нетерпінням чекали повернення додому пернатих друзів наші школярі. Діти заздалегідь готувалися до свята, вивчали вірші й пісеньки, змістовні розповіді про птахів, виготовляли костюми. А допомагали їм у цьому учителі Комарницька С.О., Кміть М.І., Свічар О.В. За народною традицією дівчатка 2, 4 класів виготовили жайворонків із тіста. Щоб прискорити приліт птахів і наближення весни їх повісили на дереві наші найменші учасники свята.
Зустріч птахів була  дійсно святковою. Звичайно, такі заходи надовго запам'ятовують школярі, вони розуміють, що природа – наша мати, а пташки - наші пернаті друзі, про яких треба дбати, яких слід оберігати. І як би хотілося щоб весна і журавлі на своїх крилах принесли нам любов, достаток і мир в Україну і весь світ.
Запрошені педагоги-організатори Галадій С.Я. та Борзенкова М.Я., сільський староста Дорош Є.Ф.     висловили свої враження від побаченого і щиро подякували усім учасникам свята.