Закриття

Рішенням №4 ХХХ позачергової сесії VIII скликання Мостиської міської ради від 30.05.2022р. роботу закладу припинено.

вівторок, 20 червня 2017 р.

ЛІТНЄ ОЗДОРОВЛЕННЯ - 2017


Звіт роботи пришкільного табору відпочинку з денним перебуванням Зоряний
на базі Липниківської ЗОШ I-IIст.
з християнським напрямком виховання




Літо – це пора незвичайних вчинків, нових вражень, пора нового яскравого життя. Літо – це окрема маленька республіка. Саме тому літній пришкільний табір має бути джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я.

Усю виховну роботу табору колектив спрямовував на те, щоб допомогти дітям розкрити свої творчі здібності, порозумітися між собою, пізнати один одного краще. Свою роботу колектив табору спрямовував на християнське навчання,  оздоровлення дітей, як фізичне, так і моральне. Адже дитина – це скринька з фантазією, талантом, упевненістю в собі, її просто потрібно вчасно відкрити. Робота в таборі була розподілена, як правило, на три розділи:
 - загально табірні виховні, культурно – спортивні, музичні та розважальні заходи;
 - робота з проведенням виховних та розважальних заходів у загонах, екскурсіях християнського спрямування;
 - відпочинок.
Відпочинок у таборі «Зоряний» неймовірно сподобався дітям, адже кожного дня були нові завдання, нові свята, змагання та конкурси. Режим дня відповідав потребам дитини, було гармонійно поєднано відпочинок та розваги, хвилини релаксації та активних дій. Це сприяло відпочинку дітей, покращенню їхнього фізичного та морального здоров’я, згуртуванню учнівського колективу. Крім цього діти отримали безліч неймовірних вражень  та яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх все літо.