Закриття

Рішенням №4 ХХХ позачергової сесії VIII скликання Мостиської міської ради від 30.05.2022р. роботу закладу припинено.

четвер, 21 грудня 2017 р.

Сто днів у школі

                                           «Відкрити в кожній дитині душу творця,   дати їй змогу пробудитись, розквітнути».

          Минуло 100 днів, як діти прийшли до школи. Ще вчора вони відвідували дитячий садок, гралися іграшками, а сьогодні їх усіх з гордістю називають першокласниками.



           За цей час вчителі намагалися до кожного з них підібрати ключик, прищепити   любов до школи, бажання поспішати на уроки; відкрили їм двері у прекрасну Країну Знань і, взявши за руки, разом із ними робили перші несміливі кроки.
       За 100 днів навчання у школі діти теж суттєво змінилися. Вони стали більш дисциплінованими і організованими, допитливими, засвоїли ази деяких знань, здружилися з іншими дітьми, навчилися слухати нас, учителів, і виконувати те, що від них вимагається.

Під керівництвом  учителя початкових класів Врубель О. С. цікаво та весело пройшло   свято «Сто днів у школі».  Учні 1 класу  виконували захоплюючі завдання з різних предметів,  відгадували  загадки , читали слова, у яких робили звукобуквений аналіз, допомагали бджілці розв’язати приклади ,  грали гру «Я почну , а ти продовжуй». А також  показали батькам, як виконують фізхвилинку , коли втомлюються на уроці.
           Першокласники дали урочисту обіцянку, що  будуть  сумлінними, працьовитими і старанними учнями та у  віршах розповіли про свої плани на майбутнє.
 Все це супроводжувалося веселими піснями, танцями та конкурсами. На завершення свята учні були нагороджені СВІДОЦТВАМИ ПЕРШОКЛАСНИКА.
            Олександра Степанівна побажала учням стати справжніми чарівниками Країни Знань, зростати  розумними, веселими, здоровими і дружніми на радість батькам і вчителям!
Всі роки в школі — найсвітліша мить!
Тому у дружбі, радості зростайте.
І перше свято це запам’ятайте.
           Ми дуже вдячні всім, хто брав участь у святі, хто завітав до нас. Сподіваємось, що цікава розмова, теплота і щирість залишиться у дитячих  серцях назавжди. Щасливої дороги у  Країну Знань!